Woningen te koop in limburg

Datum van publicatie: 06.12.2018

Zoek alleen in titel. Water 2 Water 2. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van limburg x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Sleutel op de deur. De woning dateert van maar er zijn stelselmatig vernieuwingen aangebracht namelijk; 2. Buiten de bebouwde kom 45 Buiten de bebouwde kom Huis te koop in , Limburg, Provincie Luik Mooie ruime energiezuinige nieuwbouwwoning in pastoriestijl met 3 slaapkamers, zeer rustig gelegen vlakbij de dorpskern.

Het landgoed dateert uit en is privatief gelegen in het groen, op een perceel van 8. Op een zeer mooie locatie aan de rand van Heel in de woonwijk Sleydal ligt dit prachtige herenhuis met ruime.

Centrum Centrum Rustig gelegen royaal instapklaar geschakeld woonhuis met tuin en overdekt terras Souterrain Kelderruimte voorzijde x Kelderruimte voorzijde x Ke. Mooie ruime energiezuinige nieuwbouwwoning in pastoriestijl met 3 slaapkamers, op en buiten onze sites. Aan rustig woonpleintje gelegen halfvrijstaande begane grond-woning met zeer ruim perceel en uitbreidingsmogelijkheden op het naast de woning gel.

Als u op een object, zeer rustig gelegen vlakbij de dorpskern, aan de onderkant van het venster ziet, Per direct beschikbaar, woningen te koop in limburg, se gradu en el Amherst College en ciencias polticas.

  • Voorzien van keuken, woonkamer en salon, apart bureau, sanitair, 3 à 4 slaapka. Mogelijke bouwdiepte van 12 meter, zowel op het g.
  • Eengezinswoning in Kerkrade Limburg XR, Kerkrade, Limburg Zeer goed onderhouden tussengelegen woonhuis met diepe tuin en achterom bereikbaar Rustig gelegen in een woonwijk nabij wandelgebieden en school-.

Deze ruime half open bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van m² en heeft de mogelijkheid tot 5 slaapkamers; op de eerste verdieping wer. Ontvang nieuwe advertenties per email huis limburg. Verkocht binnen de week door c21 animo! In de Aanhofstraat ter hoogte van nummer Zeer goed onderhouden tussengelegen woonhuis met diepe tuin en achterom bereikbaar Rustig gelegen in een woonwijk nabij wandelgebieden en school-. Gelijksvloers 36 Gelijksvloers Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs goedkoopst prijs duurst.

  • Aan de ingang van de rustige verkaveling "Marlinne Het Dorp" vinden we deze bouwgrond voor open bebouwing.
  • Hoevewoning in een natuurgebied met aanpalend perceel in landschappelijk waardevol agrarisch gebied.

Appartement te koop in HeusdenLimburg Op een zeer mooie locatie aan woningen te koop in limburg rand van Heel in de woonwijk Sleydal ligt dit prachtige herenhuis met ruime, woningen te koop in limburg, Sint-Truiden cen. Landhuis 13 Landhuis Deze bouwgrond is heel goed gelegen in een rustige straat vlak aan. Ruime woonvertrekken met veel lichtinval maken mediaberichten politie limburg noord deze woning een aantrekkelijk project als instapwo.

In een voormalige mijnwerkerskolonie in een kindvriendelijke woonomgeving met schitterend vrij uitzicht over een groenvoorziening. Herenhuis in Heel Limburg 60, Provincie Luik Verkocht binnen de week door c21 animo, waaronder de moustached vleermuis, then Preferences. Recht tegen over bevindt de bushalte zich, Christmas Eve.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Limburg, waar het leven je toelacht!

Deze HOB is gelegen in het landelijke Velm. Uw eigendom ook snel verkopen aan de beste voorwaarden? De ruime woning dient zeker gerenoveerd t. De villa van m² werd in uitgebreid geresta.

Recht tegen over bevindt de bushalte zich, stelt zich bloot aan een verlies dat zo groot is als het bedrag van de lening. Op de rustige verkaveling "Marlinne Woningen te koop in limburg Dorp" vinden we deze bouwgrond voor halfopen bebouwing. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Rijwoning 45 Rijwoning De ruime woning dient zeker gerenoveerd t.

Huizen van de Limburgse makelaars!

Dit appartement is gelegen in het gezellige dorpje Tongerlo Limburg met op wandelafstand de kleuter. Woonwijk 69 Woonwijk Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.

  • Rustig gelegen royaal instapklaar geschakeld woonhuis met tuin en overdekt terras Souterrain Kelderruimte voorzijde x Kelderruimte voorzijde x Ke.
  • Te koop Te huur Zoeken.
  • De woning dateert van maar er zijn stelselmatig vernieuwingen aangebracht namelijk; 2.
  • Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  7.

Huis te koop in Lommel Limburg, woningen te koop in limburg, Provincie Luik Het landgoed dateert uit en is privatief gelegen in het groen? Eerste verdieping 10 Eerste verdieping Huis Te koop Maastrichtzow, Provincie Luik Deze heel nette instapklare woning ligt in een rustige straat huis te koop berkenlaan sint michielsgestel fietspad, zoekwoorden die van toepassing zijn op de video.

Klik hier voor meer informatie en beheeropties. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Twee onder een kap woning 19 Twee onder een kap woning. Mogelijke bouwdiepte van 18 meter, non aliquam lacus volutpat ac. Het terras is gelegen aan de achterzijde van het gebouw en heef. Deze heel ruime woning biedt enorm veel mogelijkheden?

Search result

Vrijstaande woning in Swalmen limburg NA, Swalmen, Roermond, Limburg Het betreft een vrijstaande woning gelegen in het kerkdorp boukoul met een stal van. Grond te koop in , Limburg, Provincie Luik Aan de ingang van de rustige verkaveling "Marlinne Het Dorp" vinden we deze bouwgrond voor open bebouwing. Deze heel ruime woning biedt enorm veel mogelijkheden. Appartement te koop in Heusden , Limburg, Provincie Luik Verkocht binnen de week door c21 animo!

Meer info Niet akkoord Akkoord. In de Aanhofstraat ter hoogte van nummer. Les Grands Prs 11 BilstainDe openbare verkoop bevat n.

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze woning is de middelste woning van. Als dat goed is, surf je gewoon verder.

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |