Wasmachine draait niet meer rond

Datum van publicatie: 11.02.2019

Producten wasmachine reparatie vaatwasser reparatie wasdroger reparatie koelkast reparatie oven reparatie. Ik wacht wel ff op een reactie van de specialist!

Beste wasmachines Beste wasmachines Beste bovenlader wasmachine Beste was-droogcombinatie Beste stoomwasmachine. Ik wacht wel ff op een reactie van de specialist! Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. Voorkom voortan dit probleem, vergelijke onze koolborstelloze wasmachines. De aandrijfriem is los of stuk Je kan de motor wel horen draaien, maar de trommel beweegt niet. Bij centrifugeren hoorde ik eerst een tikkend geluid gevolgd door losschietend geluid.

Controleer of de stekker er goed in zit. Trommel draait stroef met schuren geluid als de wasmachine uit is. Ik wacht wel ff op een reactie van de specialist. Repareren of nieuwe kopen? Bosch wasmachine - trommel draait niet.

Trommel van Bosch wasmachine draait niet. Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine draait niet meer', met een kosten indicatie.
  • Ik krijg die bouten trouwens niet eens los lijkt op inbus, maar is het niet denk ik. Kan ik de koolborstels vervangen ik zie zo gauw niet hoe ik ze eruit krijg Of moet de achterkant van de motor eraf met die 4 grote bouten aan elke kant die ik trouwens niet los krijg!
  • Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem.

Repareren of nieuwe kopen?

Maakt veel lawaai, trommel draait niet meer. Was komt er niet droog uit en de trommel draait stroef. Zitten er achterop de motor 2 zwarte houders, of ziet u alleen maar een aluminium achterkant?

Wasmachine trommel draait niet meer. Als je de motor niet meer hoort is dit heel waarschijnlijk de oorzaak.

De kosten van vervanging zijn niet hoog. Bosch wasmachine WFK trommel draait niet. De aandrijfriem is los of stuk Je kan de motor wel horen draaien, maar de trommel beweegt niet. Alles werkt volgens mij behalve de trommel draait niet, wasmachine draait niet meer rond. Bosch wasmachine trommel draait niet? Als ook de as van de trommel is beschadigd kunnen de kosten oplopen.

De aandrijfriem is los of stuk Je kan de motor wel horen draaien, maar de trommel beweegt niet. Twijfel je bij het uitvoeren van de tips of wil je even snel hulp hebben van een professional? Hoi Kees, Bedankt voor de reactie.

Je kunt dit zelf testen door aan de wastrommel te draaien. Of wacht anders op een specialist. De motor start maar stopt telkens aangezien de trommel niet wilt draaien denk ik? De trommel is geblokkeerd Als de trommel niet meer draait, maar trommel draait niet mee!

De aandrijfriem vervangen is de oplossing.

Kledingstuk vast in de wasmachine

Dan is er een probleem met de stroomvoorziening. Co de Witgoedman schreef: Dit is helemaal niet nodig, want de reden voor het stilstaan van een trommel kan heel goed gezocht worden bij die koolborstels. Co de Witgoedman op 20 Juni , Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken.

  • Zitten er achterop de motor 2 zwarte houders, of ziet u alleen maar een aluminium achterkant?
  • Trommel draait stroef met schuren geluid als de wasmachine uit is.
  • De kosten van vervanging zijn niet hoog.
  • Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken.

De aandrijfriem is los of stuk Je kan de motor wel horen draaien, wasmachine draait niet meer rond de oorzaak in de wasmachine zelf. Of wacht anders op een specialist. Was deze informatie nuttig. De trommel maakt herrie en lijkt te worden afgeremd.

Filter heb ik eruit gehaald maar daar zit het probleem niet. Het gaat om een Whirlpool Indiana uit Versleten koolborstels zijn vaak de oorzaak. Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, maar de trommel beweegt niet.

Koolborstels vervangen

Een aantal mogelijke oorzaken zijn: Trommel Bosch wasmachine draait niet. Plotseling draait de trommel van de wasmachine niet meer.

Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:. Een nieuw setje koolborstels koop je voor 10 tot 20 euro gemakkelijk online. Een riem is niet zo duur? Filter heb ik eruit gehaald maar daar zit het probleem niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een andere oorzaak voor het probleem met jouw wasmachine kan daarnaast zijn dat er een kledingstuk tussen de trommel en de kuip is gekomen, waardoor de wasmachine niet meer draait. Hoi Kees, Bedankt voor de reactie.
  2. Monteer ze op dezelfde manier als ze eruit komen, denk eraan de stekkertjes goed op de connectors te plaatsen en zorg ervoor dat de connector goed in de borstelhouder zit.

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |