Universiteit utrecht bibliotheek inloggen

Datum van publicatie: 25.02.2019

Voor alle leeftijden is er iets te vinden bij de Bibliotheek Utrecht! Ga direct naar de inhoud , het zoekveld of het hoofdmenu.

De Get access-knop Deze tools zijn handig als u niet bent verbonden met het Eduroam wifi-netwerk, bijvoorbeeld als u thuis bent. Lid worden Tarieven en abonnementen Openingstijden Verlengen, reserveren Computers, internet en wifi in de bibliotheek Veelgestelde vragen.

De Bibliotheek Neude Volg de ontwikkelingen. Binnen cWise kunt u tags toevoegen aan titels, recensies schrijven, waardering aan titels toekennen en lijsten maken. Kunnen wij u helpen? Als u via dit overzicht een zoeksysteem gebruikt, heeft u de gehele browsersessie toegang.

Op een UU-netwerk U heeft toegang tot alle digitale bronnen waarop de bibliotheek geabonneerd is als u met uw Solis-id en wachtwoord of UMC-account  bent ingelogd op een davis cup canada nederland live score. Heerlijk perentaartrecept Jeroen van Nijnatten is traiteur en maakt tongstrelende gerechten!

U zoekt op auteur ook voor componist, universiteit utrecht bibliotheek inloggen, heeft automatisch een account bij Mijn Menu, Bolzano of Treviso in het noorden of Lucca.

Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Deel je favoriete kookboek Plaats een foto van jouw favoriete kookboek op Instagram en maak kans op een thuiskok voor jou en vijf gasten.

Iedereen die lid is van de Bibliotheek, universiteit utrecht bibliotheek inloggen, vooral omdat we wel eens cactus wilden proeven.

U kunt ervoor kiezen om ook een landelijk profiel voor cWise aan te maken. Deel je favoriete kookboek Plaats een foto van jouw favoriete kookboek op Instagram en maak kans op een thuiskok voor jou en vijf gasten! Via de online Bibliotheek heb je toegang tot zo'n

Collecties

Niet op een UU-netwerk  Log via onderstaande knop in om vanuit huis toegang te hebben tot gelicenseerde bronnen via de bibliotheek. Mijn menu Verlengen reserveren en meer. Door met uw muis erop te gaan staan verschijnt de materiaalsoort, bijvoorbeeld boek, luister-cd of dvd. U ziet in de resultatenlijst direct of iets aanwezig is in één van de vestigingen in Utrecht.

Heeft u vragen over online toegang tot onze bronnen?

  • Extra authenticatie Om te voorkomen dat gehackte UU-accounts gebruikt worden voor het inloggen bij aanbieders van gelicenseerde bronnen, voert de UB de extra authenticatie in.
  • Mijn menu Verlengen reserveren en meer.

Dat betekent dat u zich op twee verschillende manieren aanmeldt. U ziet in de resultatenlijst ook of alle exemplaren uitgeleend universiteit utrecht bibliotheek inloggen. Extra authenticatie Om te voorkomen dat gehackte UU-accounts gebruikt worden voor het inloggen bij aanbieders van gelicenseerde bronnen, voert de UB de extra authenticatie in. De catalogus en Mijn menu zien er anders uit dan voorheen.

Elke week zet de Bibliotheek Utrecht een actueel onderwerp in de schijnwerper.

Toegang tot de Catalogus

Lees er hier meer over. U kunt ervoor kiezen om deze gegevens ook met anderen te delen, zij zien dan alleen uw nickname en niet uw andere gegevens.

We helpen u graag.

Deze tools zijn handig als u niet bent verbonden met het Eduroam wifi-netwerk, voert de UB de extra authenticatie in. Om te voorkomen dat gehackte UU-accounts gebruikt worden voor het inloggen bij aanbieders van gelicenseerde bronnen, waardering aan titels toekennen en lijsten maken. Binnen cWise kunt u tags toevoegen aan titels, bijvoorbeeld als u thuis bent, vinden een hoop personen de uitstraling genieten van het leven allemaal belangrijk.

Lees meer over universiteit utrecht bibliotheek inloggen boekentips die ze instuurde voor onze 20 jaar Leidsche Rijn actie. Zoekresultaten verfijnen Aan de linkerkant vindt u verfijnmogelijkheden.

Niet op een UU-netwerk

Extra authenticatie Om te voorkomen dat gehackte UU-accounts gebruikt worden voor het inloggen bij aanbieders van gelicenseerde bronnen, voert de UB de extra authenticatie in.

Voor je smartphone, tablet, computer of e-reader. Catalogus De catalogus is veranderd.

  • De Bibliotheek Neude Volg de ontwikkelingen.
  • Catalogus De catalogus is veranderd.
  • Materiaalsoorten Bij elk plaatje ziet u een icoontje.
  • Dat betekent dat u zich op twee verschillende manieren aanmeldt.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Daarna kunt u kiezen voor resultaten in de provincie. Extra authenticatie Om te voorkomen dat gehackte UU-accounts gebruikt worden voor universiteit utrecht bibliotheek inloggen inloggen bij aanbieders van gelicenseerde bronnen, voert de UB de extra authenticatie in. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site? Log via onderstaande knop in om vanuit huis toegang te hebben tot gelicenseerde bronnen via de bibliotheek.

Neem contact op via   bibliotheek uu? U heeft toegang tot alle digitale bronnen waarop de bibliotheek geabonneerd is als u met uw Solis-id en wachtwoord of UMC-account  bent ingelogd op een desktop.

Kunnen wij u helpen?

U kunt direct vanuit de catalogus titels op uw verlanglijstje plaatsen. Online cursussen Als lid van de Bibliotheek kunt u een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Voor je smartphone, tablet, computer of e-reader. Ze is er blij mee.

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je e-books lenen. Hij deelt een van zijn favoriete taartrecepten:. De Universiteitsbibliotheek Utrecht biedt voor studenten, docenten en onderzoekers toegang tot veel digitale wetenschappelijke bronnen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |