Reizen met de bus zonder ov kaart syntus

Datum van publicatie: 01.03.2019

Je moet contant betalen, pinnen is helaas niet mogelijk. Op lijn 44 Heerlen -Aken duurt de overgangsperiode tot 1 januari

Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren. Je geeft dan onder andere aan of je eerste of tweede klas wilt reizen. Met de OV-chipkaart kunt u van de trein, bus, metro en tram gebruik maken. Let dan goed op de pinbon, dit is samen met het kaartje wat je van de buschauffeur ontvangt, het officiële vervoerbewijs.

De voor- en nadelen van een anonieme ov-chipkaart De voor- en nadelen van de persoonlijke ov-chipkaart Hoe zit het met kinderen en de OV-Chipkaart? Share Tweet Delen Delen.

Veel interesse in WhatsApp-thriller van NS 23 jan Daarom legt Steffie op een makkelijke manier uit hoe je met de OV-chipkaart kunt reizen. Haagse trambestuurder krijgt remhulp 22 jan. Bobbus Je kunt nog een los kaartje kopen voor de Bobbus? Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten!

De e-ticket is op naam gesteld; je kunt de e-ticket dus niet aan een ander geven.

Laatste nieuws

Geen blokkade bij verlies of diefstal mogelijk. De titel van het bericht heb ik aangepast en het topic heb ik verplaatst naar het subforum 'overige producten' om de vindbaarheid voor andere gebruikers van het forum te vergroten. Dat kan met zowel een persoonlijke als een anonieme OV-chipkaart. Als U het nog ingewikelder wilt doen en zowel NS als een andere treinvervoerder gebruikt: Geldigheid Open Geldigheid Met de OV-chipkaart kunt u van de trein, bus, metro en tram gebruik maken.

Haagse trambestuurder krijgt remhulp 22 jan

  • Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.
  • Plan je reis Locaties.

Dat kan met zowel een persoonlijke als een anonieme OV-chipkaart. Vanaf 1 november is er een proef om op verschillende lijn ook met de PIN en contactloos te betalen. Veel meer vrachttreinen van China naar Europa 21 jan Je kunt dan pinnen voor een los kaartje, veilig en snel. Reis je af en toe met de trein en maak je geen gebruik van een OV-chipkaart. Het is dan alleen mogelijk om met de pinpas te betalen!

Informatiebijeenkomsten OV-ambassadeurs

Vanaf 4 jaar gaan ze betalen. Betaal bij de aanschaf van een kaartje in de bus indien mogelijk zoveel mogelijk gepast. Plan een reis via de OV-planner Onder het OV-advies staat de prijs voor de reis Klik op alle kaartsoorten en kies de prijs van de reis met de OV-chipkaart Een persoonlijke OV-chipkaart is gekoppeld aan een specifieke kaarthouder.

Fast Ferry Robin thicke paula patton son boord van de Fast Ferry kun je een kaartje enkele vaart, pinnen of nog met contant geld betalen.

Je betaalt contactloos met een bankpas of creditcard. Niet bij alle OV-bedrijven kun je al contactloos betalen, dagretour of vaartenkaart kopen. Ik heb al zeker 20 jaar een kortingskaart van de ns. Het is ook mogelijk om gemakkelijk en snel een e-ticket te kopen via de site van Arriva.

Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na uitchecken.

Hoe hoog is het instaptarief?

Betaal bij de aanschaf van een kaartje in de bus indien mogelijk zoveel mogelijk gepast. Reizen met eenmalige OV-chipkaart Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart. Leeftijdsgrens kinderen in het OV.

  • Treinreizigers verdeeld over nut uitgedunde dienstregeling 22 jan
  • Uitcheck gemist Open Uitcheck gemist Iedereen mist wel eens een in- of uitcheck.
  • Leeftijdsgrens kinderen in het OV.
  • Maximaal 3 kinderen per begeleider.

Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Veel interesse in WhatsApp-thriller van NS. Je bespaart dan n euro en riskeert geen boete indien je niet incheckt. Wil je een los kaartje kopen dan is dit ook van te voren mogelijk via de website van Waterbus. Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio. Als je een treinkaartje op het station koopt, dan lijkt dit erg op het ouderwetse papieren treinkaartje.

Bekijk de prijzen van treinkaarten in kb? Checkt de medereiziger binnen 35 minuten weer in dan kan workshop bloemen maken van fondant nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten? Meer informatie nieuwe betaalmogelijkheden Arriva Betaal je met pin of contactloos in de bus, reizen met de bus zonder ov kaart syntus.

10 gedachten over “Reizen met de trein zonder ov-chipkaart. Dat kan.”

Trein Maastricht — Aken start 27 januari 18 jan Betalen kan alleen met iDeal. Op lijn Maastricht -Aken kan de reiziger in de bus juist de Nederlandse tickets tot 1 januari nog met cash betalen. Aan boord van de Fast Ferry kun je een kaartje enkele vaart, dagretour of vaartenkaart kopen.

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Alle Haagse trams hebben nu betaalautomaten waar reizigers de vrije keuze hebben om met pinpas, creditcard of muntgeld een kaartje te kopen? Ons aanbod Open Ons aanbod Een kaart waarmee u door heel Nederland kunt reizen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Je bent verplicht per vervoerder in- en uit te checken. De persoonlijke kaart is 5 jaar geldig, de anonieme OV-chipkaart kunt u 4 tot 5 jaar gebruiken.
  2. Op het e-ticket staat de reisdatum en het reistraject. Treinkaartje op het station kopen Het is ook nog steeds mogelijk een treinkaartje op het station te kopen.
  3. Als ik een kaartje via internet ga kopen moet ik dan persé een ov-kaart hebben of is zo een papier kaartje voldoende?

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |