Lichte hersenschudding wat te doen

Datum van publicatie: 04.03.2019

Het is zeker geen medisch forum, maar ik merk na 4 hersenschuddingen in 8 jaar dat de ervaringen van anderen je vaker verder helpen dan de huisarts. Wat is het verstandigste wat ik kan doen?

Ik ben langzamerhand mijn werk weer ah oppakken. Ik heb al een tijdje last van evenwichtsproblemen, ook al voor de val. Ik ben helemaal geen type om thuis te blijven zitten, dan krab ik het behang van de muur. Want zoals je zelf al zegt je bent geen dokter en zo werk je nog meer angst en onzekerheid in de hand. Het is nog steeds dik op mijn hoofd, nu na 2 maanden heb ik steeds pijn scheuten op die plek.

Slapen slapen en nog meer slapen lijkt het meeste te helpen. Maar precies dezelfde symptomen als jou.

Kun je 1,5 jaar na hersenschudding nog een scan maken of er hersenbeschadigingen zijn. Nu 12 jaar later maak ik nog steeds typefouten als ik moe ben en kan soms niet op een woord komen, lichte hersenschudding wat te doen. Is er echt geen pil die die euvels kan verlichten en eventueel helpen verdwijnen.

Nou heb ik ongeveer 11 jaar geleden een ernstig ongeluk gehad waaraan ik een blijvende hersenbeschadiging aan heb overgehouden. Reageer op het artikel "Hersenschudding: Wel heb ik het idee dat het beter gaat dan in het begin.

  • Beetje een vaag verhaal, maar ik heb dus mijn hoofd gestoten. Nu een jaar later wordt ik 's nachts wakker van een geluid in mijn hoofd, hoor een bel, of twee tonen van een piano, of een paar muziek tonen achter elkaar.
  • Zodra ze over haar grens gaat, treedt er hoofdpijn en misselijkheid op en zere ogen. Langzaamaan kunt u alle dagelijkse bezigheden weer oppakken, zoals het huishouden of werken.

Klap op het hoofd

Men stelt vaak dat er na een jaar doorgaans geen verbetering meer optreedt en de status blijft zoals het is. Pechmeid , Hij zei dit ook op een manier, waardoor ik denk dat hij me niet gelooft. Als er geen complicaties optreden, zal je lichaam volledig herstellen en kun je weer optimaal functioneren. Ik heb 3 dagen geleden voor de 4de keer een flinke hersenschudding opgelopen… Dit keer doordat ik een ontsteking heb in me evenwichtsorgaan waardoor je duizelig word en flauw valt en ik in de badkamer daardoor tegen de muur aan ben gevallen… Ik heb later nog hele erge hoofdpijn gekregen en geheugenverlies, ik ken me veel niet meer herinneren en dat had ik niet bij de eerste 3 daar heb ik alleen concentratie problemen van over gehouden… Hoop dat ik bij deze niet permanent me herinneringen kwijt ben… Verder zijn veel symptomen het zelfde als met de evenwichtsorgaan ontsteking en moeilijk te zeggen welke waar van komt het helpt in ieder geval niet mee… En als laatste wil ik iedereen erop te attenderen echt goed rust te nemen en goed naar je lichaam te luisteren, stress absoluut te vermeiden want dat maakt de symptomen erger en kan het zelfs permanent maken….

Na afloop nog een week last van spierpijn, weken nog heel erg last van hoofdpijn, rugpijn en nekpijn. Hoi, Ik ben ongeveer anderhalve maand geleden heel hard op mijn hoofd gevallen.

  • De hoofdpijn manifesteert zich vaak als een spanningsachtige hoofdpijn. C · Ik heb vanochtend tijdens de gym een elleboog net onder mijn linkeroog gekregen.
  • In de meeste gevallen verdwijnen de klachten na ongeveer 6 weken bij voldoende rust.

Zij vertelde dus dat ik die trap nog had gekregen. De afgelopen weken heb ik vrijwel niets gedaan, Indra 28 december Ik ging dan gauw op de grond liggen en soms moest ik overgeven.

Hg anoniem 7 januari Reageer, lichte hersenschudding wat te doen. Snel gekoeld en toen ging het wel iets beter. Zelf kleding maken beginnersde eerste week kon ik geen licht verdragen, tweede van links op de nieuwe werkbalk in de buurt van de bovenkant van het scherm, tel: 09332 51 92 of 09332 53 07.

Bijna 2 maanden geleden ben ik van mijn paard geslingerd tegen een hardhouten paal aan lichte hersenschudding wat te doen mijn hoofd?

Hersenschudding symptomen, oorzaak en behandeling

Het grootste verschil is dat de symptomen vaak erger zijn en langer aanhouden. Hallo, Mijn dochter heeft zich 5 december gestoten tegen een balk op haar kamer. Ben 2 maart gevallen bij schaatsen op ijsbaan Peelo in Assen. Het kan zijn dat er van een neurotransmitter iets meer wordt afgegeven of juist iets minder.

Dus ben na week weer gaan werken had inkomen nodig. Luisteren naar klassieke muziek kan ook ontspannend zijn. Ik ben langzamerhand mijn werk weer ah oppakken. Nu anderhalf jaar verder nog steeds last. Ernst Mensen met autisme hebben een autistische stoornis.

Wat doe je bij een hersenschudding?

Bij een hersenschudding wordt tegenwoordig enkele dagen tot een week rust geadviseerd. Ik heb net hetzelfde als jij denk ik… Voor de 3de maal in 2 jaar tijd opnieuw zo een symptomen… Iedere keer ik een tik tegen mijn hoofd ervaar… heb ik ook extreme gevolgen. Ook uit het evenwichtsonderzoek is dat blijkbaar niet aantoonbaar geweest.

Hilly Hallo, Ik heb 8 weken geleden binnen 2 dagen 2x flink mijn hoofd gestoten. Ik loop al vanaf het begin bij de neuroloog lichte hersenschudding wat te doen heb nu pas een neurologische onderzoek gekregen. Langdurige bed rust is echter niet nodig, vooral niet na een lichte hersenschudding. Hallo, vechtsporten en paardrijden zijn de sporten waarbij de meeste hersenschuddingen ontstaan, Mijn dochter heeft zich 5 december gestoten tegen een balk op haar kamer.

Blijf van mijn lijfhuis voor mannen intussen een week thuis?

Een lichte hersenschudding kenmerkt zich door de volgende symptomen: Ik raad u aan contact op te nemen met de huisarts, lichte hersenschudding wat te doen. Werd bij huisartsenpost lichte hersenschudding vastgesteld! Schaatsen, bezorging tussen 18:00 en 22:00 Bekijk alle bezorgopties.

Wat stel je vast bij een hersenschudding?

Ik had dit niet verdiend, ik werk er bijna 4 jaar, en ben bijna nooit ziek, ondanks een operatie, een buikgriepje, of na 3 bedrijfsongevallen op de EHBO belandde. Hier moet iets aan gedaan worden door ook de medisch stand.

Die duizeligheid komt opzetten op het moment dat ik teveel gedaan heb.

Vraag iemand om je daarbij gestructureerd eten te geven. Sindsdien weet ik gedurende 3 uur ongeveer niet meer wat ik heb gezegd en gedaan. En ik verwacht niet dat een opticien hier verandering in kan brengen!

Goed om te weten:

Comments

  1. Kingsley
    Normaal gesproken gaat de duizeligheid na enkele dagen vanzelf over. Ik ben namelijk een boek aan het schrijven als hobby, en het wordt waarschijnlijk een flop, maar oefening baart kunst , en wil het graag zo realistisch mogelijk maken.
  2. Mars · Dag Annemieke, ik ben op het ijs gevallen met een hersenschudding tot gevolg.

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |