Hoe lang met de boot naar terschelling

Datum van publicatie: 01.03.2019

Fietsen huren op Vlieland. Met de trein naar de haven van Harlingen. Als u deze wilt ontlopen, kunt u een kaartje kopen in de kaartautomaten in de terminals in Harlingen, op Terschelling en Vlieland.

Het parkeerterrein is vanaf de snelweg en vanaf de haven gemakkelijk te vinden. In de terminal van Rederij Doeksen kunt u wachten op uw boot, maar dit kunt u ook doen in het Grand café promenade, in de terminal.

U stapt recht voor de terminal uit. De site voor uw weekend weg. De veerboten van Rederij Doeksen doen circa 2 uren over de overtocht. De overtocht duurt met deze boten ongeveer 45 minuten.

U kunt op de site van Rederij Doeksen plaatsen reserveren voor de overtocht naar Terschelling en Vlieland. Vanaf daar is het een kleine 10 minuten lopen naar de terminal.

De terminal in Harlingen is goed bereikbaar, hoe lang met de boot naar terschelling, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De snelle veerboot naar Terschelling. Lang parkeren park welgelegen utrecht funda de haven van Harlingen. Bij het loket en bij de kaartautomaten kunt u ook uw kaartjes wijzigen.

Met de bus van de camping naar de haven

Kaarten voor de veerboten naar Terschelling en Vlieland Lang parkeren in de haven van Harlingen De havens van Harlingen zijn vanaf de snelweg gemakkelijk te vinden. Informatie voor een weekend op de Waddeneilanden. De trein en de veerboten sluiten goed op elkaar aan. Hier stopt de trein vanuit Leeuwarden. De veerboot naar Terschelling. Met de trein reist u vanuit Leeuwarden met Arriva naar station Harlingen Haven.

  • Als u iets voor de haven op het parkeerterrein parkeert moet u nog ongeveer 10 minuten lopen om de veerboot te bereiken. In en nabij Harlingen vind u meerdere parkeermogelijkheden, voor een uitgebreid overzicht kunt u terecht bij Rederij Doeksen.
  • Vanaf de meeste parkeerplaatsen kunt u naar de terminal reizen per shuttlebus. In en nabij Harlingen vind u meerdere parkeermogelijkheden, voor een uitgebreid overzicht kunt u terecht bij Rederij Doeksen.

In de haven is beperkte parkeerruimte. U kunt op de site van Rederij Doeksen plaatsen reserveren voor de overtocht naar Terschelling en Vlieland. De site voor uw weekend weg.

U kunt ook aan het loket in Obs de pijler maasdam of op Terschelling of Vlieland uw kaartje kopen. Hier stopt de trein vanuit Leeuwarden!

Boot Terschelling

De veerboten naar Vlieland Iedere dag vertrekken er vanuit Harlingen verschillende veerboten naar Vlieland. Het parkeerterrein is vanaf de snelweg en vanaf de haven gemakkelijk te vinden. Een weekend op Vlieland. Kaarten voor de veerboten naar Terschelling en Vlieland.

U stapt recht voor de terminal uit. Wijzigen is kosteloos dus vooraf reserveren is aan te raden. U heeft dus een goed uitzicht over de Waddenzee! Als u deze wilt ontlopen, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, op Terschelling en Vlieland? De terminal in Harlingen is goed bereikbaar, or is it just normal.

Met de boot naar Terschelling

U kunt uw auto of motor meenemen naar Terschelling. Wilt u dit toch wijzigen, dan moet u omboeken bij de Rederij. Kaartjes voor de veerboot van Rederij Doeksen naar Terschelling zijn het eenvoudigst te krijgen via de boekingswebsite van Rederij Doeksen.

  • Harlingen Haven is prima bereikbaar per openbaar vervoer.
  • Het parkeerterrein is vanaf de snelweg en vanaf de haven gemakkelijk te vinden.
  • Wilt u dit toch wijzigen, dan moet u omboeken bij de Rederij.
  • De terminal in Harlingen is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

De veerboot tussen Den Helder en Texel. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

De aankomst op West-Terschelling, hoe lang met de boot naar terschelling. U stapt recht voor de terminal uit. Leuke dingen doen op Terschelling De aankomst op West-Terschelling Kaarten reserveren voor de veerboten en dienstregeling U kunt op de site van Rederij Doeksen plaatsen reserveren voor de overtocht naar Terschelling en Vlieland.

De veerboten van Rederij Exclusieve huizen te koop brugge doen circa 2 uren over de overtocht. Op het bovendek van de veerboot naar Vlieland. U kunt op de site van Rederij Doeksen plaatsen reserveren voor de overtocht naar Terschelling en Vlieland. Vanaf Alkmaar kunt u buslijn nemen en op Kop Afsluitdijk overstappen op lijn 71 naar Harlingen.

De boten beschikken voor en achter over grote ramen. Aan boord is een restaurant aanwezig. De haven van Harlingen heeft ook een klein station. Leuke dingen doen op Vlieland.

Als u iets voor de haven op het parkeerterrein parkeert moet u nog ongeveer 10 minuten lopen om de veerboot te bereiken. De boten beschikken voor en achter over grote ramen. U moet echter wel ruim van tevoren plaats op de veerboot reserveren voor de auto.

Goed om te weten:

Comments

  1. De veerboten naar de Waddeneilanden.

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |