Restaurant de vier balken in haarzuilens nl

Datum van publicatie: 21.02.2019

Nogal logisch als je weet dat het van het landgoed Haarzuilens afkomt. Ik schaamde me dood, want de daggasten klaagden er gewoon over tijdens het eten.

Na de vele pogingen om de aandacht te trekken en na het aanmoedigingsgezang van mijn kinderen kregen we uiteindelijk de gelegenheid om een bestelling te doen. De bediening was goed maar op sommige puntjes nog wat zoekende. Samenstelling van het buffet was erg magertjes. Geen lamsvlees, geen blauwschimmelkaas, enz. De Vier Balken Is dit uw bedrijf? As a result, we actually went looking for

De ontvangst was top en de bediening goed! Na 4 a 5 happen werd ik licht in mijn hoofd door de grote hoeveelheid zout. Vooraf de amuses, heerlijk en zeer mooi gepresenteerd.

De Vier Balken Is dit uw bedrijf. Muziek was ook erg oubollig en werd eindeloos herhaald.

Own or manage this property? Geen kok te bekennen. Wij hebben heerlijk gegeten.
  • Het eten was uitstekend, de aspergesoep was hartstikke lekker, en vol van smaak!
  • Onze vrienden uit Landsmeer waren echt te spreken over de keuze op de menukaart, het geheel was een superbegin van onze vakantie, je ziet ons zeker vaker. Vanavond waren er als bedienend personeel 3 meisjes die erg met zichzelf en elkaar bezig waren.

Contactgegevens

De jongen in de bediening bevestigde tot twee maal toe, dat het geserveerde echt voor twee personen was. Vandaag heerlijk gegeten met mijn vriendin. Binnenkort weer eten en wederom een feest. Kreeg een vriendelijke dame aan de telefoon. Zelfs de dag voor het huwelijk nog langs geweest, ook om de zaal te versieren enzo. Vooraf de amuses, heerlijk en zeer mooi gepresenteerd. Alles was uitstekend geregeld!

  • We hebben gisteren superlekker gegeten.
  • Uitstekende menukeuze met toonaangevende gerechten. De hapjes waren uitermate goed verzorgd.

We hebben er weer heerlijk en ouderwets gezellig gegeten de bediening was goed, het restaurant is echt een aanrader. Robert Rodenburg 11 punten. Hier komt "service met een lach" vandaan. Voor de kinderen was het perfect geregeld. We hebben ons er over verbaasd dat wij .

Zoom in to see updated info. Je krijgt waar voor je geld. Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen en werd ons een drankje ingeschonken. Is this restaurant good for local cuisine?

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. De bediening was vlot en vriendelijk. Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt. Heerlijk gegeten en de bediening is vlot en vriendelijk.

Naast de zeer goed verzorgde dag was de feestavond ook een groot succes.

Hoe was je ervaring?

Sanitair keurig, je komt aan met kaarslicht bij een eigen ingang voor de zaal, waar aan de stoep het welkomstbord al klaarstaat. Ik besloot een maaltijdsalade te nemen van 17,50 euro! Tot en met de kazen en de groenten toe. Mede dankzij de familie Damen en het team van de vier Balken was het een spetterend feest!

Sfeervol restaurant, zo sfeervol en gezellig. Er werd slecht doorgeschonken tijdens het eten. Voor zon - en schaduwliefhebbers voldoende plek. We wilden een 7 geven, dus eigenlijk 3, waar ze echt proberen de gast te verwennen.

Vriendelijke bediening, heerlijk eten. Wat een heerlijk restaurant, with natural light and a large oval table which accommodates a maximum of 12 people. Vriendelijk personeel en erg lekker gegeten.

Ik kom zeker terug en geef mijn gasten jullie adres. Erg goed restaurant in een leuke omgeving, nabij Kasteel de Haar. About Us Help Center.

Ze hebben het na veel vragen wel gekregen. Eten was lekker, eerlijke gerechten met veel streekproducten, zal de evaluatie verklaringen moeten bieden en aanknopingspunten voor verbetering. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |