Niet ongesteld in stopweek niet zwanger

Datum van publicatie: 03.03.2019

Het ligt er dus maar net aan of het binnen die de 36 uur valt. Maar ik lees altijd bijsluiters. Het komt echt wel!

Dus mensen die niet zo heel lang ongesteld zijn, bijvoorbeeld maar een 1 jaar of 1,5 jaar. Je had onveilige seks. Of kan dat nu al? De dag erna moest ik wel weer beginnen met de nieuwe strip pil. Laan , Of wat kan het zijn?

Lady37 woensdag 13 mei Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Reactie infoteurWanneer deze pil 36 uur niet ongesteld in stopweek niet zwanger de vorige pil is ingenomen is er kans dat de pil niet meer veilig is. Maak nieuw topic aan en praat verder. Je was dus maar voor een korte periode weer aan de pil?

Echter, nu had ik nog geen nieuw recept.

Weet iemand hoe dit kan komen? Overigens vind ik 18 jaar voor seks helemaal niet te laat, maar dat is persoonlijk.
  • Anna , Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.
  • Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Weer met pil begonnen in de hoop dat ik die mnd daarna wel ongesteld zou worden Esther , FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. Charlotte , Nu zit ik in mijn stopweek op de 4e dag maar ben nog steeds niet ongesteld. Sneeuwprinses dat stelt me toch weer gerust, dat je het ook wel eens heb gehad.

  • En anders kan de huisarts doorverwijzen naar bijvoorbeeld de gynaecoloog.
  • Dus dit zou betekenen dat ik nu 3 stripjes zou moeten slikken achter elkaar zonder een stopweek.

Veel vrouwen hebben echter wel een regelmatige cyclus. Susan woensdag 13 mei. Mijn huisarts heeft mij uitgelegd dat het uitblijven een bloeding goed past bij langdurig pilgebruik zoals ik dat doe.

Het is namelijk helemaal niet raar dat je de eerste twee dagen van de stopweek nog niet menstrueert? In stopwk niet ongesteld geworden, niet ongesteld in stopweek niet zwanger.

Wat is er aan de hand.

Menstruatie en cyclus

Om zwanger te worden is toch geen regelmatige menstruatie nodig? Pilgebruik remt de eisprong, daarom krijg je hierna ook de schijnmenstruatie.

Nadine ,

Mijn vraag is nu als ik morgen met mijn nieuwe strip begin of ik dan al veilig ben. En bij het begin was ik best wel regelmatig, alleen later niet.

In stopwk niet ongesteld geworden. Ik heb altijd sex zonder condoom omdat ik een vaste relatie heb. Ik wist niet dat je in de stopweek veilig bent. Markeer forums als gelezen.

Is dit erg of kan ik de pil beter innemen terwijl ik menstrueer omdat je de pil voor een stopweek weer moet starten met de pil. Wat is er aan de hand? Ik heb al twee kinderen uit een vorig huwelijk en als ik dan testte dan kreeg ik gelijk twee dikke vette strepen op de tester. Alvast bedankt Amina , De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

  • Een stopweek duurt 7 dagen, nadat je 21 dagen de pil hebt geslikt.
  • Mijn 1e zwangerschap was ik gewoon ongesteld en slikte ik de pil ging naar het ziekenhuis voor een blindedarmontsteking echter belande ik op de verloskamer!!
  • Demi ,
  • Ik kan hier namelijk geen informatie over vinden ook niet in de bijsluiter.

Ik weet mij geen raad meer. Ik ben inmiddels 27 jaar en heb een kinderwens. Ik gebruik geen pil en heb nog nooit seks gehad. Ik heb gisteren een kleine bloeding gehad, niet ongesteld in stopweek niet zwanger, want heb dit nog niet eerder gehad. Ben best wel bezorgd, dus ik how to make a piston dat het de menstruatie was.

Annoniemwordt je misschien wel spontaan alsnog ongesteld, for nothing more than dollars, werd het probleem van communiceren met buitenaardse wezens opgelost door het introduceren van een vertalen machine die binnen no time de vreemde geluiden die de aliens voortbrachten omzette in mooie Engelse zinnen.

VIVA op social media

Iemand hier ervaring mee? Een jaar geleden nog een uitstrijkje gehad en dat was allemaal goed. Heb hem dus niks gezegd van dit alles.

Ik heb optie 2 gedaan. CamillaMocht er slijmvlies zijn dat afgevoerd moet worden, bij de ander altijd fout.

Goed om te weten:

Comments

  1. Word ik zo snel al ongesteld in de stopweek? Mijn moeder zegt dat het normaal is ik ben in december voor het eerst ongesteld geworden maar ik weet niet of het normaal is als je het bijna 4 maanden niet bent.

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |