Grenen kast schilderen met krijtverf

Datum van publicatie: 04.02.2019

Krijtverf bestaat al heel lang, maar de laatste jaren is het weer helemaal in. Een geweldig mooi voorbeeld hoe je met Annie Sloan Chalk Paint een oude tafel kunt transformeren van Karin! Lees hier hoe je deze effecten bereikt.

Sam heeft met een natte doek de kast schoongepoetst en aan de slag. Natte verfresten en kwasten lever je in bij het Klein Chemisch Afval. Het bovenblad van de tafel is er toen afgehaal het onderstel geverfd met krijtverf in de kleur. Buig de haren horizontaal. Voor een goede hechting van de Krijtverf is naast schuren ook een goede Primer nodig. Op de linker foto is mooi te zien wat distressing een mooi effect kan geven. Deze eigenschappen maken Abbondanza krijtverf ook bij uitstek geschikt voor decoratieve verftechnieken op meubels en accessoires, zoals het doorschuren van verflagen en effecten met antiekwas, kalkwas of colourwax.

Dit kun je doen met Abbondanza extra matte vernis zodat het nauwelijks opvalt. Abbondanza krijtverf is een van de populairste merken voor het verven van meubels, houtwerk en allerlei creatieve en decoratieve verfeffecten, fluweelachtig oogt en een egale afwerking geeft.

Abbondanza krijtverf   is een watergedragen verf die poedermat en, minder kosten en tenminste dezelfde natuurkwaliteit, grenen kast schilderen met krijtverf. Groetjes Diana De Brocante Stal nijkerkerveen.

Abbondanza krijtverf is een van de populairste merken voor het verven van meubels, muren, houtwerk en allerlei creatieve en decoratieve verfeffecten. Heel graag uw advies.
  • Ook deze kast van Ilona is geweldig goed gelukt! Lees onze handleiding en ga aan de slag.
  • Je zorgt ervoor dat je geen strepen krijgt door te werken in verticale richting en daarna horizontaal uit te rollen.

Wat heb je nodig

Bedankt voor jullie advies! Als Annie Sloan liefhebber van het eerste uur maakt ze echt geweldig mooie creaties. Ilse werkt als etaleuse heel regelmatig met Annie Sloan Chalk Paint en dit is één van haar creaties.

De doorschuur techniek is eenvoudig uit te voeren en geeft een uniek eigen resultaat. Lees hier hoe je deze effecten bereikt.

Lees altijd goed onze pagina gebruiksaanwijzing voor u aan de slag gaat met uw project. Bovensaande foto's ontvingen wij van Rini met de volgende tekst grenen kast schilderen met krijtverf zou je nog het geschilderde dressoir door mij sturen deze lieve mensen wilde de kast weggooien ik heb hem opgehaald dit is het resultaat? Schuur de ondergrond goed op.

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Met annie Sloan Chalk Paint kan je niet alleen je huis mooi maken, maar ja je favoriete huisdier kan je er ook een groot plezier mee doen. En dat wij iedere dag nieuwe voorbeelden peuter fiets met zijwieltjes wat je met Chalk Paint van Annie Sloan kan doen.

Kun je krijtverf aanbrengen met een roller?

Wij hebben in september een grote grenen kast gekocht. Het antieke kolenkastje staat in Old White, de boven randjes en rondom het spiegeltje is Coco voor gebruikt, in de Clear Wax en vervolgens hier en daar subtiel de randjes iets geschuurd.

Schilder eerst de randen van het meubel met een kwast geschikt voor acrylverf.

Als Annie Sloan liefhebber van het eerste uur maakt ze echt geweldig mooie creaties. De sealer kan met een platte kwast in 2 dunne egale lagen worden aangebracht. De linkerkast foto1 is gedaan met Annie Sloan Chalk Paint Graphite en afgewerkt op de laden met decoupage, grenen kast schilderen met krijtverf.

Staat in de Clear Wax en is in z,n totaal dekkend geverfd en niet meer geschuurd. Toen old white en daarna soft en dark wax.

Winkelwagen

Krijtverf bestaat al heel lang, maar de laatste jaren is het weer helemaal in. Kiest u voor de optie 'extra vroeg ophalen' dan brengen wij hiervoor 1,99 euro in rekening. Have a nice Sunday!!!!

Ze maakt van haar beelden met Chalk Paint geweldig mooie creaties, grenen kast schilderen met krijtverf. Abbondanza krijtverf is echt een heel veelzijdige verf. Voor iedereen die nog twijfel heeft over ikea kastjes verven. Met Annie Sloan Chalk Paint kan je verven zonder schuren en heb je in 1 dag een hele mooie nieuwe trap in huis zoals je op bovenstaande foto's kunt zien van klanten die je al voor zijn gegaan. Doe dit zoveel mogelijk in richting van de houtnerf.

Daarna gedistressed en tenslotte afgewerkt met Soft Wax en Dark Wax. Wat ik heb gedaan is: .

Post navigation

Bij krijtverf kun je ook een speciale platte spalterkwast gebruiken. Dank jullie wel voor de snelle levering daardoor kon ik snel aan de slag. Hierdoor zal de verf niet alleen dunner, maar ook transparanter worden.

Hi Jayne, Hierbij de foto's van hoe de Annie Sloan trap is geworden, zoals beloofd.

De nieuwste mooie nieuwe groene kleur in het assortiment. Weer een geweldig mooi voorbeeld van Jacqueline hoe mooi stoffen stoelen worden na het verven met Annie Sloan Chalk Paint. Voor het schilderen van meubels is krijtverf geschikt, maar natuurlijk kun je ook.

Goed om te weten:

Comments

  1. Klusadvies Verfkluswijzer Verf en verfklusvragen Verfklus filmpjes Hoeveel verf nodig?

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |