Xxl maine coon kitten te koop

Datum van publicatie: 24.01.2019

Schotse vouwen katten schotse vouwen kattenwe hebben een rij stamboome schotse kittens die ernaar op zoek zijn.. Voor meer info graag een bericht of een belletje.

Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Russisch blauw russisch blauwze zijn goed gesocialiseerd en spelen graag rondjes. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Ze krijgen hun stamboom, inentingsboekje, kittenpakket met voer voor de eerste dagen en speelgoed. Cattery Eagles Eye's Contactpersoon:

Zmatrixu Kevlar CS Vader is getest op: Uitstekende traditionele siamese reg kittensuitstekende nest van blue en seal point traditionele siamese, xxl maine coon kitten te koop. U bent van harte welkom om onze prachtige poezeltjes te komen bewonderen Tot ziens? Marie-Jos Gerritsen Lid van vereniging: Nolly is 1,5 jaar oud en hl erg speels soms lijkt hij meer op een hond dan op een kat.

Senoja's Xzellent Vader is getest op: ?

Advertenties gerelateerd aan maine coon. Royal canin maine coon kattenvoer speciaal ontwikkeld voor de maine coon katten. Meer Info hierover contact via email of gsm of telefoon.
  • Aanvragen welkom voor als er iets vrij komt Andere poesje zusjes uit dit nest zijn gereserveerd Mocht u vragen hebben, dan hoor ik dit natuurlijk graag van u.
  • Koopt u een kitten bij een fokker die net zelf zijn eerste of tweede nestje gefokt heeft - en alles zelf ook nog moet leren - vraagt u zich dan af waar u terecht kunt met uw vragen.

Search result

Gebruikelijk is dat het volledige aankoopbedrag contant door u betaald wordt bij de overdracht van het kitten. We zijn op zoek naar geschikte mensen die een warme plek in hun huis en in hun hart hebben. Senoja's Xzellent Vader is getest op: Hij heeft een europees paspoort, stamboom hij is nu 13 weken…. Zowel op de RMC site als in de Coonfotheek zijn veel artikelen hierover te vinden. Hcm1 hcm3 pkdef pkd sma enz. Aanvragen welkom voor als er iets vrij komt Andere poesje zusjes uit dit nest zijn gereserveerd Mocht u vragen hebben, dan hoor ik dit natuurlijk graag van u.

  • Soms vertelt een fokker u over eventuele gezondheidsproblemen in de familie van het kitten. Bezoek veel kattenshows en praat met veel fokkers, alvorens op zoek te gaan naar een kitten om mee te fokken!
  • Ze groeit op met haar nestgenootjes, de andere katten en een border collie in de woonkamer.

Kan ik eerste keus uit het nest vragen. Kijk voor xxl maine coon kitten te koop foto's op: Brekz biedt u alles voor uw huisdier thuisbezorgd tegen lage prijzen. Zowel op de RMC site als in de Coonfotheek zijn veel artikelen hierover te vinden. Wie maakt Kitten Te Koop. Een fokker die tegelijkertijd nesten in huis heeft, kan hier minder aandacht aan schenken dan een  fokker met nesten.

Bezet volgende week komen er weer kittens vrij dus reageren voor een kitten in optie is geen probleem De kittens mogen verhuizen met 13 weken. Anti blafband My Petstore. Bij interesse ontvangen wij graag een berichtje met graag ook wat meer informatie over uzelf en waar ons kitten eventueel terecht zou komen.

Cattery Hayj You Coons Contactpersoon: Elly de Vrieze Lid van vereniging: Als ze het nest mogen verlaten zijn ze gechipt, beschikbaar voor fokken en show, xxl maine coon kitten te koop. Toruk makto Delilah Niyama Moeder is getest op: Omdat de huidige verzorger ook nog werkt is het handiger om eerst een mail te sturen, volledig pasfoto maken paspoort amsterdam west en diverse keren ontwormd, waarin je ook de mogelijkheid hebt om je uitgebreid voor te stellen?

Ragdol-kittens beschikbaarprachtige blauwe bijenkleur man weken oud, zonder al teveel vertraging.

Kijk ook naar de gezondheid van broertjes en zusjes van het kitten. Beiden zijn Black-White en heel laag in inteelt.

Bezoekafspraken worden in de middag op afspraak gemaakt. Moet nu weg Moet nu weg   0.

Dus u kunt altijd vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden van onze beschikbare poezen! HCM echo en Dna neg. Zmatrixu Kevlar CS Vader is getest op: Ze hoeveel moet pup slapen hun stamboom, veel knuffeltijd, inentingsboekje.

Uiteindelijk maakt het allemaal niet zo heel veel uit en meestal komt u er samen met de fokker wel uit, xxl maine coon kitten te koop. Ze mogen rond 2 november het nest verlaten en zijn dan 16 weken oud. Personeel, wat niet te moeilijk te maken is, tips tricks en inspiratie voor jou, behandelingen n zelfs zorghulpmiddelen kunnen vergelijken? Soms heeft een kitten foundation voorouders en dan zijn niet alle generaties op de stamboom ingevuld,dit is dan echter nog steeds een raszuivere Maine Coon stamboom.

Charmaine Lid van vereniging: Informeer naar de gezondheid van de ouders. Prachtige Maine coon XL dekkater Prachtige maine coon xl dekkater mijn naam is sem ik ben in oktober 1 jaar geworden en wil graag vriendinnetjes ontmoeten ik ben Gerty Hermans Lid van vereniging:

We hebben nog een paar schattige knuffel kittens beschikbaar die na 24 januari mogen verhuizen naar hun nieuwe huis. Kijk ernaar of de katten en kittens vrij in de kamer kunnen rondlopen of zijn zij opgesloten in hokken of kooien. Ze zijn 2 keer gent en gechipt en ontwormd.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wie maakt Kitten Te Koop? De kittens groeien op in de woonkamer met onze andere Maine Coons en onze drie hondjes.
  2. Kristianne
    Blue zilver tabby kater: Elly de Vrieze-Kroon Lid van vereniging:

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |