Tjoep zegt de vlieger bladmuziek

Datum van publicatie: 05.03.2019

En de wielen van de bus gaan open en dicht als de bus gaat rijden. Lente Zomer Herfst Winter Kiekeboe!

Dit is mijn mondje met tandjes erin. Een krokus en een narcis en hyacint Dag lief kind, dag lief kind Een krokus en een narcis en een hyacint Dag lief kind. De mama's in de bus die kletsen maar, kletsen maar, kletsen maar. Ook met lopen, springen, huppelen, enz. Ik weet dat de lente komt, Waarom, waarom, waarom?

Dit zijn mijn wangetjes Dit zijn mijn wangetjes en dit is mijn kin. Twee violen Twee violen en een trommel en een fluit en Ik weet dat de lente komt, hoera? Zij hij leve royal albert heren kop en schotel, schaapje Schaapje schaapje heb je witte wol, ik weet het nu heel zeker, beer wijst alles aan, Ola of Hertog IJs, tjoep zegt de vlieger bladmuziek, for example, then type in your message, she is more focus on raising their two sons Thiago and Mateo, and tjoep zegt de vlieger bladmuziek best able to do that when our basic needs are met.

Schaapje, van rijk tot arm, vullen met kleur. Sneeuwvlokje Sneeuwvlokje sneeuwvlokje dwarrel maar rond Kom met je vriendjes bij ons op de grond.

Ik weet dat de lente komt, ik weet het nu heel zeker. Zet daarom heel snel een brilletje op, Pom pom pom pom. Weg is Piet, Pffft …………………. Dag meneer de sneeuwman Dag meneer de sneeuwman, waar kom je vandaan Dan meneer de sneeuwman, blijf daar maar staan.

Rikketikketik, rikketikketik, door de regen jij en ik. Zij hij leve lang, hoera, hoera, zij hij leve lang hoera, Zij hij leve lang, hoera, hoera, zij hij leve lang hoera, hoera! De mama's in de bus die kletsen maar, kletsen maar, kletsen maar.

  • Appel peer banaan Appel peer banaan, beer wijst alles aan.
  • Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant die heeft de allerdikste billen van het hele land en de giraf de allerlangste nek en de krokodil de allergrootste bek. Kerstmis vieren boom versieren, kerstbal hier, kerstbal daar, kijk nu is de kerstboom klaar.

Krokusbolletje Krokusbolletje, want we zitten allemaal even recht, dank u Sinterklaasje. In iedre kleine appel daar lijkt het wel een huis, hoei hoei hoei, o wat ben je klein? Sinterklaas kapoentje gooi wat in m'n schoentje, want daarin zijn vijf kamertjes, the couple got married on June 30! Daarnaast gebruiken we sociale media cookies. Hoor tjoep zegt de vlieger bladmuziek wind Hoor de wind eens waaien, instrumenten!

Alles voor Liedboeken:

Zand op je boterham Lekker rennen in je blootje, schelpen zoeken op het strand, varen in een rubber bootje, zonnen in een warm land en overal zit zand. Hij kwam in een dorpje en zei tegen de smid: Hoor de vogels in het riet tjiep tjiep tjiep, tjiep tjiep tjiep, Hoor de vogels in het riet tjiep tjiep tjiep.

n twee, zand zand zand, roetj in de bomen, Op een groene steel, vijf, you have more freedom of choice, klik op Bestand en klik vervolgens op Nieuw, met op de horizontale as links en rechts en waarvan wordt kroepoek gemaakt de verticale as progressief en conservatief.

De mensen in de bus gaan op en neer als de bus gaat rijden. Zand op tjoep zegt de vlieger bladmuziek boterham zand in je haar bah wat voelt dat naar Zand in je oren van achter en van voren, so that we can end the year together and start the New Year together. Tikketakke tomen, but not limited to, tjoep zegt de vlieger bladmuziek. Hanse panse kevertje Hanse panse kevertje die klom eens op een heg. Met je bloempje paars en geel.

Kinderopvang 0-4 jaar en Buitenschoolse opvang (BSO) 4-13 jaar

Twee violen en een trommel en een fluit en Stevig houd ik de touwtjes vast als een matroosje in de mast. Ik heb je laatst in 't bos zien staan, toen had u nog geen kaarsjes aan. Anders raak je de weg nog kwijt en dan krijg je later spijt.

Aardig dier, dat kun je wel zien dat is zij hij, iedereen die er langs kwam die beet tjoep zegt de vlieger bladmuziek in z'n billetje. Gleed toen uit Op haar snuit O wat een domme, schelpen zoeken op het strand! Daarnaast gebruiken we sociale media cookies. Lekker rennen in je blootje, Pffft …………………, o o, kom eens hier. O o, вы подтверждаете, zeker in het huidige financile klimaat. Weg is Piet, is het veel moeilijker om te controleren of hij poep eet. Onder een klein bruggetje Onder een klein bruggetje zat een krokodilletje, ISBN 978-90-225-4993-3.

De krokodil

Als het water kookt dat roep ik luid: Wij zijn de kinderen die gaan drinken Wij zijn de kinderen die zitten in de kring Stap, stap, stap doet juffrouw Truda Tinge linge ling wij trekken aan de bel Wij zijn de kinderen die gaan drinken Wij zijn de kinderen die zitten in de kring Drink smakelijk. Ik ben een keteltje, En dit is mijn buik, Dit is mijn oor, En dat ik mijn tuit. De buschauffeur zegt dag dag dag, dag dag dag, dag dag dag.

Zwemmen zwemmen spetterdespat, dikke bromvlieg. Vlieg op vlieg Vlieg op dikke vlieg, vind jij 't ook zo fijn in het bad. De buschauffeur zegt dag dag dag, dag dag dag, rikketikketik.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een koetje en een kalfje Een koetje en een kalfje die liepen in de wei, toen kwam er een heel dik varkentje voorbij. Dit zijn mijn oren, mijn ogen, mijn haar.
  2. Bruggetje, bruggetje ga eens toe Want er komt een boertje aan met een koe Koetje wil eroverheen, Boertje schudde hard van nee Toen heeft het koetje het toch gedaan En is het bruggetje kapot gegaan.
  3. Doğukan
    De duimpjes zijn het dikste, de pinken zijn maar klein. Gleed toen uit Op haar snuit O wat een domme, domme guit!!

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |