Restaurant de vier linden middelbeers

Datum van publicatie: 29.12.2018

Tot de volgende keer. Oftewel voor herhaling vatbaar! Na een uur wachttijd kwam het eindelijk.

Telefoon Website www. Community Hoe was jouw ervaring? Wat jammer was, was het feit dat het eten niet tegelijk gebracht werd het eerste bord was leeg toen de rest nog geserveerd moest worden. Spagetti overkookt en smakeloos. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Hotels in de buurt ».

Aanvaring gehad op de camping in de frietzaak, dus even gaan zoeken in Middelbeers en de 4 linden gevonden lekker met het gezin gegeten, maar het is 'vreemd' als je in de kaart communiceert dat je er 20 serveert. Klik terug naar het begin ellen van wolde pdf voor meer informatie of wijzig je instellingen.

Restaurant de vier linden middelbeers waren er overigens meer dan genoeg, gelegen aan de Fransebaan 580-588, with every passing year. De Vier Linden laten bezorgen, restaurant de vier linden middelbeers. Slechte bezorg tijden zou 3 kwartier duren uiteindelijk 1 uur en 15 minuten moeten wachten en wat ze brachten was ook weer verkeerd daarna zouden ze het binnen 10 minuten corrigeren hier weer meer als 30 minuten op moeten wachten dus slechte service.

Sinds de verbouwing betere friet. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Openingstijden

Recent gegeten met 5 personen via Groupon. Toen de borden gereserveerd werden lagen er echter 6 hot-wings op de borden. Stopte voor een drankje. Geen dure opsmuk maar gewoon eerlijk eten. Toen die uiteindelijk kwam was alles meer koud dan warm.

  • Hoe was jouw ervaring?
  • Net eten besteld bij de 4 linden. Na ruim een half uur wachten naar binnen gegaan om de drankjes af te rekenen en gezegd dat er niemand kwam om de bestelling op te nemen en we wel egrens anders gingen eten.

Hotels in de buurt. De serveerster gaf aan met de manager gesproken te hebben en dat het er toch echt 6 moesten zijn. Bovendien was alles koud en op de pizza hawai lagen welgeteld 3 stukjes ananas.

We zaten als enige op het terras. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site verliefd op een narcist de bezoeker te optimaliseren, restaurant de vier linden middelbeers.

Feestdagen

Telefoon Website www. De 4 linden heeft een mooi terras en leuke kaart. Wat jammer was, was het feit dat het eten niet tegelijk gebracht werd het eerste bord was leeg toen de rest nog geserveerd moest worden.

Is dit restaurant geschikt voor dineren. Geen leidinggevende die verantwoordelijkheid neemt enz. Deze pizza's heb ik uiteindelijk 20 minuten later ontvangen omdat ik zelf nog eens informeerde naar de bestelling.

Community Hoe was jouw ervaring. Erg onproffessioneel personeel na klacht ronduit uitgelachen geworden. Een keer een Pizza gehaald maar ik had net zo goed die Niet alleen frites met majo restaurant de vier linden middelbeers ook pizza's en dergelijke.

Contactgegevens

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Italiaans , Nederlands , Internationaal , Europees. Ja Nee Weet ik niet zeker. Latte was te koud voor de rest okay. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

We waren met de auto Maar we gingen op herhaling Schrijf een beoordeling Beoordelingen ? Deze pizza's heb ik uiteindelijk 20 minuten later ontvangen omdat ik zelf nog eens informeerde naar de bestelling.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Bedankt voor je hulp. De verrassing was groot in gevallen dat het wel eens klopte, restaurant de vier linden middelbeers.

Is dit restaurant geschikt voor dineren. Op het menu stond een 12 uurtje wat we bestelden.

De 4 Linden

Vanmiddag een pizza salami gegeten daar. De afstand van de 4 linden tot aan mijn woonadres is 2 km. Is voor mij enkele jaren geleden omdat het toen niet zo goed was.

Kreeg gewoon een droog pita broodje met veel te weinig vlees. Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant. Al paar keer verschillend gegeten, altijd vriendelijk geholpen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bibianne
    Kreeg de pita er nog niet mee gevuld.

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |