Hoe verwijder ik skype van mijn computer

Datum van publicatie: 09.12.2018

Als u uw Microsoft-account sluit, niet alleen niet kunnen zult aanmelden bij of het gebruik van Skype, u niet langer aanmelden bij andere Microsoft consumentenproducten of services zoals Outlook. Geen alarmnummers met Skype Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.

Bij Linux klik op je Skypenaam en selecteer je Wijzig Profiel. Of wil je een Skype account maken? Na het inloggen wordt je gevraagd waarmee je hulp nodig hebt. Raadpleeg Skype-status voor meer informatie. Open de map toepassingen en uw exemplaar van Skype naar de Prullenbak te slepen.

Het is niet mogelijk om te scheiden van uw Skype-profiel van uw Microsoft-account. AccountKiller biedt eenvoudige instructies om je account op de meeste websites op te zeggen. Download en installeer de nieuwste versie van Skype.

Klik in het dialoogvenster uitvoeren typt u appwiz. Log in op je Twitter-account Ga naar https: Klik op Next om te kunnen kiezen uit betere opties, hoe verwijder ik skype van mijn computer. Aanmelden bij uw Microsoft-account binnen 60 dagen na het sluiten.

Log in op je Facebook-profiel Ga naar http: Druk op de Windows   en R toetsen op het toetsenbord tegelijkertijd.

Weet jij het antwoord?

Er is een actief incident dat een invloed heeft op de diensten van Skype. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Als iemand je account gestolen heeft en je kunt niet meer inloggen, volg dan deze instructies om het account te laten deactiveren. Log in op je Twitter-account Ga naar https: Bedankt voor uw feedback. Ik mijn Microsoft-account gesloten, maar toch maar niet, kan ik opnieuw openen?

  • Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement? We wachten 60 dagen voordat het definitief verwijderen van accounts als u van gedachten verandert of toegang wilt krijgen iets voordat het weg is.
  • Scroll down to the Connected applications and sites section and click the Manage access button. Skype is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten of schade als gevolg van een slechte vertaling van de inhoud of het respectievelijke gebruik door onze klanten.

Een verzoek indienen tot accountverwijdering Je persoonlijke gegevens verwijderen. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij het Microsoft-account dat u wilt sluiten en selecteer Volgende. Probeer een andere browser, zoals Firefox of Opera. Er is een actief incident dat een invloed heeft op de diensten van Skype? Dit artikel is vertaald door middel van machine vertaling.

Druk op de Windows   en R toetsen op het toetsenbord tegelijkertijd. Klik op het kruisje, rechts. Klik op Next om te kunnen kiezen uit betere opties. Ga naar de ondersteuningspagina van Skype.

Er is een actief incident dat een invloed heeft op de diensten van Skype. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Dit artikel is vertaald door software voor machine vertaling automatische vertaling en niet door een menselijke vertaler.

Uw Microsoft-account wordt gesloten binnen 60 dagen. Menghapus Akun Skype , etina: Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij het Microsoft-account dat u wilt sluiten en selecteer Volgende. Was dit een hoe verwijder ik skype van mijn computer artikel.

Aanvullende bronnen

Actieve abonnementen zijn geannuleerd, zodat u niet langer kosten in rekening worden gebracht. Account Killer Wil je je Skype profiel verwijderen?

Als je je persoonlijke informatie hebt verwijderd, is er alleen nog een Skypenaam.

Neem contact op met de klantenservice. Open de map toepassingen en uw exemplaar van Skype naar de Prullenbak te slepen, hoe verwijder ik skype van mijn computer. Negeer deze mededeling, de moderators op het forum kunnen geen accounts verwijderen. Belangrijke informatie, wordt opgeslagen, moet je dit nu veranderen om te voorkomen dat er geld van je rekening wordt afgeschreven in de toekomst. Wet hot american summer soundtrack netwerken In andere talen: Als je saldo automatisch wordt aangevuld, and when you resort to that the results are distinctly inferior.

We annuleren de opzegging en alles is precies zoals u het hebt achtergelaten.

Wijzig je afbeelding

Een verzoek indienen tot accountverwijdering Je persoonlijke gegevens verwijderen. Druk op de Windows   en R toetsen op het toetsenbord tegelijkertijd. Lees hier hoe het moet.

Ein Skype Konto lschen , Portugus: Dit artikel is vertaald door software voor machine vertaling automatische vertaling en niet door een menselijke vertaler. Volg de stappen in dit artikel om dit te controleren: Helpen bij het verbeteren van de ondersteuning voor Skype Deel je ideen in een korte enqute?

Goed om te weten:

Comments

  1. Login op je Yahoo-account Klik op "Account Info" in de linker bovenhoek van het dashboard.
  2. Skype gebruikt machine vertaling om ondersteunende artikelen beschikbaar te stellen en om een groter aantal talen te ondersteunen. Raadpleeg Skype-status voor meer informatie.
  3. Klik hier om naar de Engelstalige klantenondersteuning te gaan. Verwijder alle persoonlijke informatie.

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |