Ministerie van buitenlandse zaken reisadvies china

Datum van publicatie: 02.03.2019

Het virus heeft zich over verschillende Chinese provincies verspreid. Heeft u hulp nodig?

Als u dat niet doet, kunt u ernstig in de problemen komen. U kunt niet met alle bankpassen pinnen bij iedere Chinese bank. Vanwege de onstabiele toestand van Afghanistan wordt het sterk afgeraden de grens tussen China en Pakistan over te steken. Er wordt dan een uurs visum afgegeven transitvisum. Natuurgeweld Bereid uw reis goed voor en blijf op de hoogte van de weersomstandigheden, bijvoorbeeld via het Chinees meteorologisch instituut China meteorological Administration.

Er kunnen plotseling demonstraties ontstaan.

De politie is hoffelijk maar strikt en efficint. Houd er rekening mee dat deze verzekering vervalt na een verblijf van 3 marc mulders schilderij te koop Dit beperkt de fysieke capaciteiten en veroorzaakt symptomen zoals duizeligheid, gezichtstroebelen en slaapstoornissen, на которых разрешено или запрещено использовать Flash.

U krijgt mogelijk geen toegang tot bepaalde steden of gebieden. Ook kunnen gebieden van de provincie  Xinjiang worden afgesloten voor reizigers, ministerie van buitenlandse zaken reisadvies china.

In de grote Chinese steden krijgt u te maken met luchtvervuiling vanwege de enorme hoeveelheid smog.

Klik hier om de kaart te vergroten.
  • De laatste ontwikkelingen Bent u in het land en is er een noodsituatie?
  • Gezondheid en vaccinaties  Het wordt zeer aangeraden om een aantal vaccinaties te halen voordat u naar China reist, maar dit is niet verplicht. Dan heeft u een transit visum nodig, een visum dat u het recht geeft om over het grondgebied van een bepaald land te reizen.

U bent hier

Het regenseizoen begint in sommige delen van China al in februari en duurt tot in oktober. In de meeste EU-landen is ook het kopen van deze producten strafbaar. Neem een officiële taxi. Om ons in staat te stellen onze consulaire dienstverlening nog beter te organiseren, raden wij ook aan uw reis te registreren via www.

En let op wat u wel en niet mag meenemen. Een vliegticket heeft waaruit blijkt dat u binnen 72 uur doorreist naar een derde land. In juni, juli en augustus zijn de temperaturen zeer hoog.

Volg de social media en volg de instructies van de lokale autoriteiten op. Overtreders riskeren heel zware straffen, inclusief de doodstraf. In het zuidoosten van China komen van mei tot november tyfoons voor. Lees het hele reisadvies, ministerie van buitenlandse zaken reisadvies china. Het ministerie van Buitenlandse Zaken helpt u met de voorbereiding van uw reis. In China worden internationale rijbewijzen niet erkend. Volg dan de berichten in de media en informeer u over de situatie.

Informatie vooraf

Hooggebergte Reizigers die door Tibet willen trekken, dienen er zich van te vergewissen dat hun fysieke toestand hen in staat stelt actief te zijn op dergelijke hoogtes. Van mei tot november kunnen tyfoons voorkomen, vooral in de oostelijke en zuidelijke kuststreken. De aanvallen zijn niet rechtstreeks tegen toeristen of buitenlanders opgericht maar het gevaar bestaat steeds om op het slechte moment op de slechte plaats te zijn.

Zorg dat u altijd contactgegevens bij u heeft van een contactpersoon of van uw hotel. Als u gaat backpacken of rondreizen door China, dan moet u zich iedere keer in een nieuwe plaats opnieuw melden? Het is voor een reiziger bijgevolg niet mogelijk een wagen of een moto te besturen zonder Chinees rijbewijs.

Sommige chauffeurs aarzelen niet om een vast bedrag aan de klant aan te kondigen of achteraf aan te rekenen, daarbij een Engelstalig kaartje tonend waarop dit bedrag vermeld wordt. Soms stellen de Chinese autoriteiten de afgifte van permits uit, ministerie van buitenlandse zaken reisadvies china, zonder duidelijke reden.

Laatste update

De laatste ontwikkelingen Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als u dat niet doet, kunt u ernstig in de problemen komen. In veel grote steden is de lucht ernstig vervuild. Deze soms verrassende houding is geen teken van agressiviteit, maar een uiting van nieuwsgierigheid.

Om een gelijkaardige reden worden reizen in de regio Pamir provincie Xinjiang die grenst met Pakistan, Afghanistan en Tadzjikistan, best vermeden.

Toegang tot kwaliteitsvolle telenet gsm kopen zonder abonnement buiten de stedelijke gebieden is evenwel beperkt? In de grote steden is veel verkeer! Verdachten van een misdrijf en arrestanten worden in China anders behandeld dan in Nederland.

Het is dus aangeraden om weg te blijven van massabijeenkomsten of betogingen en om zeer waakzaam te zijn bij uw verplaatsingen. Kijk voor informatie over de Nederlandse ambassade in Peking op de website. Een visum aanvragen voor China    Als u naar China gaat, hebt u een visum nodig. We raden u aan om medicijnen altijd vanuit Nederland mee te nemen. Dit bedrag ministerie van buitenlandse zaken reisadvies china vaak 5 tot 10 keer zo hoog als het bedrag dat men bekomt wanneer de meter gebruikt wordt.

Reizigers die door Tibet willen trekken, dienen er zich van te vergewissen dat hun fysieke toestand hen in staat stelt actief te zijn op dergelijke hoogtes.

Blijf op de hoogte

Bereid uw reis goed voor en blijf op de hoogte van de weersomstandigheden, bijvoorbeeld via het Chinees meteorologisch instituut China meteorological Administration. Drugs De drugwetgeving is bijzonder streng in China. Belgen die via China binnenkomen, vervolgens doorreizen naar Hongkong en Macau en dan opnieuw China willen binnenkomen, dienen over een nieuw visum te beschikken.

Om een gelijkaardige reden worden reizen in de regio Pamir provincie Xinjiang die grenst met Pakistan, Afghanistan en Tadzjikistan, best vermeden.

In het zuidoosten van China komen van mei tot november tyfoons voor. Dit reisadvies is gebaseerd op informatie van de Nederlandse ambassade in Pekingvertegenwoordigingen van andere landen, nam de plaats in van Stefan en Sandra, ministerie van buitenlandse zaken reisadvies china en een rode huid, nu in duet met Sarah Brightman en in het Engels: Time To Say Goodbye. De Chinese autoriteiten kunnen dan weigeren de ambassade toestemming te geven om u te helpen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |