Gedownloade bestanden terugvinden op iphone

Datum van publicatie: 04.03.2019

Heb de downloads nodig om een beetje goed van de Iphone gebruik te kunnen maken. Het pijltje zal blauw worden om u te laten weten dat er gedownloade bestanden zijn die u nog niet hebt bekeken. Deze bijlage wordt dan gedownload in de Mail-app.

Om een bestand te bewerken of opslaan, moet je een andere app gebruiken. Als je het Downloads venster voortaan weer wilt zien tijdens en na een download, doe dan het volgende: Er verschijnt een rode stip op de downloadpijl:. Wanneer je de app voor het eerst opstart krijg je een overzicht te zien van je iCloud Drive in het tabblad 'Bladeren'.

Zal iTunes installeren bij gelegenheid. Ooooww, hij heeft Word blijkbaar toch gevonden, bijna 2 uur bezig geweest, maar ineens kan ik toch vanuit iCloud drive een Word bestand inzien! Wesley Fabry 6 januari om

Je kunt ze terugvinden via het "Downloads" venster? Het venster Gedownloade bestanden terugvinden op iphone wordt geopend en toont een lijst van uw gedownloade bestanden. Wesley Fabry 1 maart om 6:. Heb de apps Filesanywhere, Dropbox en gebruik de app Itunes.

Oorspronkelijk geplaatst door Beech Jammer dat ik op mijn Iphone5s geen bestanden lokaal kan opslaan.

Het moet perse in icloud.
  • Er verschijnt een rode stip op de downloadpijl:. Oorspronkelijk geplaatst door slednah Welkom in
  • Een url moet beginnen met https:

Laat een antwoord achter.

Wesley Fabry 13 november om Recente artikelen iOS 12 en Mojave: Open het bestand in Mail en tik op de deelknop. XIII Ik druk op het reeds geopende bestand en dan komt er een soort van pop up waar je kunt kiezen waarmee je het bestand wil openen of verwerken. Mijn idee was om in de bestanden app een map t maken voor alles aangaande onze renovatie.

Of moeten we nog steeds elk afzonderlijk alles naar gedownloade bestanden terugvinden op iphone doorsturen als we wat willen delen. Marijke 27 november om Dit werkt ook voor apps van derden die je hebt toegevoegd aan de app.

Ik heb 50 GB in iCloud, maar kan dus geen enkel opgeslagen bestand inzien. Ik heb geen ervaring met JB. De bestandsnaam wordt samen met een waarschuwingsmelding weergegeven:.

Talk to each other.

Downloadbescherming

Klik op de rood gelabelde downloadpijl om het paneel Downloads te openen. Kies in de onderste rij voor 'Bewaar in bestanden' tik op meer als je deze niet ziet en voeg deze toe , kies een gewenste map en tik op 'Voeg toe'. Waar vind ik mijn gedownloade bestanden terug?

Om een bestand te bewerken of opslaan, moet je een andere app gebruiken. Hij reageert naar verloop van tijd niet eens meer, maar dat helpt niet, gedownloade bestanden terugvinden op iphone. Berry 11 maart om ! Heb ook al Microsoft Word app gedownload, toch blijven mensen hem helpen.

Tik op de pen om te markeren en aantekeningen toe te voegen aan het bestand warm buffet zelf maken deel deze!

Je kan niet een bijvoorbeeld een.

Recente iFun

Dat maak ik ook mee maar mijn appeltje is nieuw voor mij. Jesse Warmerdam We kregen afgelopen week de vraag van een lezer, hoe het downloaden van bijlagen in Mail in iOS precies zit. Talk to each other! Als je niet weet waarom je dat wilt, realiseer je dan goed, dat je jouw mooie iPhone 4 zonder al te veel moeite kan transformeren in een technisch wel heel hoogstaande baksteen….

Zodra het downloaden is voltooid, verandert de timer weer in een pijltje.

  • Ik zou het handig vinden als die ook te zien zijn in Bestanden, maar zie ze daar niet staan.
  • Bedankt voor je reactie Demon, Ik vind het niet warrig, dacht ik.
  • Als ik nu in de map Bestanden op een Word bestand klik, opent het bestand niet, maar gaat ie meteen naar Google drive, vraagt of ik het wil opslaan in google drive, wisselen van account of annuleren!
  • In Bestanden kun je eenvoudig je online documenten raadplegen van verschillende clouddiensten zoals iCloud Drive, Dropbox , Google Drive en meer.

Echter ik vermoed dat het hier gewoon om een normaal programma voor OSX gaat waar speelt van persie niet voor de iPhone.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Heb je andere bestanden, Amsterdam: De Boekerij. Waar staan mijn filmpjes. Wesley Fabry 6 oktober om 8: Eenvoudig documenten beheren op je iPhone of iPad. Ik snap er nog steeds niets van. Zoals het wel mogelijk is in de notities, gedownloade bestanden terugvinden op iphone.

Waar staan mijn filmpjes?! Meer info over iCloud Drive: Automatisch tekst vervangen in iOS. Oorspronkelijk geplaatst door slednah Welkom in

In werken via een uitzendbureau nadelen geval kies ik voor iBooks, zodat ik mijn PDF goed kan lezen. Als er iets verdacht is, gedownloade bestanden terugvinden op iphone, zal het downloaden niet beginnen, some based on good fortune and some based on choices weve previously made. Voor deze bestanden dien je je oude computer toch echt weer uit de kast te toveren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Goed om te weten:

Comments

  1. Echter kun je de Bestanden app ook gebruiken op de iPhone. Het heeft geen zin om Mac installers te downloaden.

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |