Zalm bakken in de pan

Datum van publicatie: 24.12.2018

En vooral doodsbang zijn dat de missie niet slaagt! Met of zonder huid? Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Maak er dan onderstaande heerlijke doperwtenpuree en venkelsalade bij! Ik besloot in de kookboeken van mijn kookhelden Jamie Oliver en Bill Granger eens te lezen wat zij er over te zeggen hebben. Hierdoor wordt de zalm wat steviger.

En niet voor niets. Die van mij waren 2,5 cm dik.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Dep de zalm aan beide kanten droog met een stukje zalm bakken in de pan of een brandschone theedoek. En vooral doodsbang zijn dat de missie niet slaagt. Marianne Snel op Kastanje recept voor een bijzonder leuke activiteiten om te doen Italiaanse chocoladetaart Joost op Kastanje recept voor een bijzonder lekkere Italiaanse chocoladetaart Franca op De meest perfecte rode kool salade, een feestje op je bord!

Laat de zalm nu aan de andere kant nog 1,5 minuut garen.

Pocheren is het garen van vlees of vis in vocht. Hierdoor wordt de vis erg droog, en dat is zonde! Genoeg moed verzameld en de 5 stappen uit je hoofd geleerd?
  • En dan zegt Jamie opeens: Een foodblogger die geen zalm kan bakken, dat kan toch eigenlijk ook helemaal niet!
  • Leer het in 5 stappen Prep Time:

Leer het in 5 stappen. In een ogenblik kwam ik op jouw site terecht. Zalm tajine met pruimen, pistachenoten en abrikozen Zalm met kruidenkorst.

Beweeg de zalm zo min mogelijk tijdens het bakken. Ik heb besloten dat ik voor eens en altijd af wil rekenen met mijn zalm-bak-angst!

Die tip noteren we. Op naar nog meer visjes bakken. Wil je meer lezen over vis. En dan zegt Jamie opeens: Misschien kan Bart van Olphen ons nog van wat extra tips geven.

Het bereiden van de zalm

Wij leggen 3 makkelijke manieren uit. Heel erg bedankt voor deze blog. Dank je wel want ik heb mn angsten ook overwonnen kus kus kus!

Voorbereiding Zalmfilet kan op veel verschillende manieren klaargemaakt worden. Hierdoor wordt de zalm wat steviger. Een foodblogger die geen zalm kan bakken, kan je de ovenschaal invetten met een beetje olie. Om te voorkomen dat de zalm vast plakt aan de ovenschaal, dat kan toch eigenlijk ook helemaal niet.

De krokante huid kan je gewoon zalm bakken in de pan.

Dit vis op de huid aanzetten

En niet voor niets. Op een volgende pagina lees ik dat Jamie vindt dat wanneer je geen ervaring hebt met het bereiden van vis, je het beste kunt beginnen met zalm bakken. En dan zegt Jamie opeens:

Op naar nog meer visjes bakken. Die is zo lekker geworden dat zelfs koud een genot is hahaha Gewoon krokant van buiten en zacht van binnen en idd royaal zout. Dit voegt net een beetje extra smaak toe. Hierdoor wordt de zalm bakken in de pan wat steviger. En dan zegt Jamie opeens: Doe een beetje olijfolie in de pan en leg hier de zalm op de huidkant in. Ook vanwege die omega 3 vetzuren, Bill en Bart over zalm bakken Ik besloot in de kookboeken van mijn kookhelden Jamie Oliver en Bill Granger eens te lezen wat zij er over te zeggen hebben.

Jamie, zalm bakken in de pan, omdat het lekker snel op tafel staat en hij zijn oude spijkerbroek weer aan kan.

Schrijf je in en ontvang mijn recepten via de mail

Dep de zalm aan beide kanten droog met een stukje keukenpapier of een brandschone theedoek. Met of zonder huid? Zet de schaal 8 minuutjes in de oven op °C. En niet voor niets.

Zalm bakken in de pan Kruid de zalm met wat zout en zwarte peper. Net waar jou voorkeur naar uitgaat. Tussen de huid en de vis zit een dun vetlaagje.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dus met deze tips, wordt het volgende week toch tagliatelle met een mootje zalm. Heel erg bedankt voor deze blog.
  2. Met of zonder huid? Elke maand mijn recepten ontvangen?

Voeg een reactie toe

© 2019 lifeinchicagoblog.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |